Ispiši ovu stranicu
Nedjelja, 13 Studeni 2022 10:11

Judo klub "Jigoro" iz Kutjeva uspješan na Međunarodnom turniru u Jastrebarskom

Ocijeni sadržaj
(12 glasova)

JASTREBARSKO / KUTJEVO - Judo klub "Jigoro" iz Kutjeva nastupio je na Međunarodnom judo natjecanju u Jastrebarskom. Osim "Jigora" na natjecanju je nastupilo još 38 klubova i preko 650 natjecatelja iz nekoliko država. JK "Jigoro" je nastupio s 5 natjecatelja i kući su se vratili s čak 6 medalja, jedna zlatna i 5 srebrnih medalja.

 1668284480467

Zlatnu medalju u svojoj kategoriji osvojila je Veronika Grbeš koja je osvojila i srebrnu medalju u starijoj uzrasnoj skupini.  Ostale srebrne medalje još su osvojili Ela Nijemčević, Lucija Marijanović, Gabrijel Kajan i Arthas Voštog.



 - Djeca su pokazala visoku spremnost za borbe, doći u finale u tako velikoj konkurenciji nije mala stvar, za zlatne medalje falilo je malo iskustva koje će mladi džudaši sigurno skupiti na natjecanjima koja su pred nama. Za ovu godinu sigurno idemo na još jednu natjecanje i to već idući vikend u Bosansku Gradišku a za dalje ćemo vidjeti raspored natjecanja. Svakako ćemo do kraja godine odraditi jedno polaganje za učeničke kyu pojaseve gdje će djeca savladati nove tehnike koje će im svakako biti korisne u budućim borbama - izjavio je predsjednika JK "Jigoro" i voditelj ekipe na natjecanje Hrvoje Prevolšek.

1668284480481