Ispiši ovu stranicu
Nedjelja, 30 Listopad 2022 08:52

Judo klub "Jigoro" iz Kutjeva osvojio 11 medalja na Međunarodnom judo turniru u Osijeku

Ocijeni sadržaj
(14 glasova)

OSIJEK - Judo klub "Jigoro" iz Kutjeva nastupio je na jakom međunarodnom judo natjecanju u Osijeku pod nazivom "15. Memorijal Josip Potnek" na kojem je nastupilo preko 400 natjecatelja iz 32 kluba iz Srbije, Ukrajine, Mađarske, Bosne i Hercegovine i drugih susjednih zemalja.

"Jigoro" je nastupio s 14 natjecatelja i u Zlatnu dolinu donijeli su čak 5 zlatnih medalja, 1 srebrnu i 5 brončanih medalja.

Zlatom su se okitili kao veliko iznenađenje naša Lucija Marijenović i Arthas Voštog, sjajnim borbama i pobjedama. Uz njih dvoje, kao i svaki put od sada, neumoljivi u svojim kategorijama bili su Veronika Grbeš, koja je svoju dominaciju potvrdila i u starijoj uzrasnoj skupini, te Gabrijel Kajan.

Jedinu srebrnu medalju osvojila je Rea Kir koja je na prošlom natjecanju ostala bez medalje, ali je danas pokazala svoju kvalitetu i da svakako možemo na nju računati u budućnosti.

Brončanu medalju redom su osvojili Ela Nijemčević, Rebeka Voštog, Leo Ečimović, Maksimilijan Voštog i Luka Uršić.

 - Idući vikend imamo malu pauzu, odmor uz kutjevačko Martinje i već za dva tjedna smo u Jastrebarskom - poručuje trener i voditelj ekipe na natjecanju Hrvoje Prevolšek. 1667067049184