Ispiši ovu stranicu
Subota, 11 Lipanj 2022 09:39

Odigran tradicionalni Malonogometni noćni turnir u Zagrađu sa 20 ekipa

Ocijeni sadržaj
(11 glasova)

ZAGRAĐE - Unatoč lošoj vremenskoj prognozi i hladnome vremenu, održan je još jedan tradicionalni i nadaleko poznat Malonogometni noćni turnir na betonu u Zagrađu. I ove godine turnir je privukao dvadesetak ponajboljih ekipa iz Brodsko-posavske i Požeško-slavonske županije. Vrijedni organizator turnira NK "Graničar" iz Zagrađa osigurao je nagrade za one najbolje. Prvo mjesto je iznosilo 2000 kn, drugo mjesto 1000 kn te treće mjesto 500 kn. Uz vrijedne novčane nagrade ekipe su dobili i prigodne pehare. Igralo se po prokušanom sistemu 5+1 koji je omogućavao svima da se nose i s boljim ekipama. Svi natjecatelji pokazali su izuzetno znanje i vještinu na terenu te su sve utakmice bile izjednačene i zanimljive do samoga kraja.

Veliki broj posjetitelja je pratio utakmice te su pljeskom pozdravljali svaki kvalitetan potez malonogometaša. Uz kvalitetan nogomet organizator se pobrinuo da u ponudi bude veliki izbor jela i pića koja su zadovoljila sve prisutne. Nakon cjelovečernjeg programa i natjecanja ovogodišnju laskavu titulu osvajača turnira i pobjednika ponijela je ekipa MNK "Helda"- Buk. Drugo mjesto je osvojila ekipa MNK "Moby Dick"- Batrina, treće mjesto "Flamingo" i četvrto mjesto "Smokvin list"- Oriovac. Najbolji vratar turnira je bio Josip Krolo a najbolji igrač Jonathan Baketarić. Nagrade najboljima su uručili predstavnici kluba predsjednik Franjo Štimac, dopredsjednik Bruno Horvat, blagajnik Josip Lucić, tajnik Branimir Štimac te Boris Midlih i Karlo Srdarević članovi uprave NK "Graničar" Zagrađe.

Podršku turniru svojim dolaskom su dali Damir Bognar trener NK "Slavije" Pleternica i Dalibor Bognar trener NK "Slavonija" Požega inače legende Požeškog nogometa i sporta. Cilj navedenog turnira je promocija sporta i rekreacije u Požeško-slavonskoj županiji i druženje mladih. Za iduću godinu se najavljuju brojna iznenađenja  i novi sadržaji na turniru. Pokrovitelj ovogodišnjeg turnira je bio Grad Pleternica, a medijski je msve popratio tjednik Kronika požeško-slavonska i internet portal www.pozeska-kronika.hr

 

S poštovanjem.

Bruno Horvat, struč.spec.oec

dopredsjednik NK "Graničar" Zagrađe

Galerija slika