Ispiši ovu stranicu
Petak, 26 Ožujak 2021 10:42

Međunarodno Twirling Cup natjecanje u Požegi ovaj puta on line zbog Covid 19

Ocijeni sadržaj
(9 glasova)

POŽEGA - U okviru obilježavanja Dana Grada Požega, pod pokroviteljstvom Grada Požege, Twirling klub Požega, organizira Međunarodno Twirling Cup natjecanje. - Pogođeni kao i svi Covidom-19, te ne mogućnosti natjecanja, odlučili smo se na jedini sada mogući način u on line verziji. Bilo nam je drago kada smo vidjeli da se dvanaest zemalja odazvalo na naše natjecanje te poslalo video snimku. Na žalost mnogi nisu bili u mogućnosti ući u svoje dvorane i snimiti svoje natjecatelje - kaže Marina Mihelčić, iz Studija Marine Mihelčić koji je zadužen za svu logistiku ovog natjecanja.

Zemlje sudionice natjecanja su: USA, Češka, Norveška, Francuska, Mađarska, Švedska, Švicarska, Slovenija, Njemačka, Wels, Canada, Hrvatska.IMG 6516

 - Ideja nam je najprije bila da suci dođu u Požegu suditi u živo. Međutim nismo to mogli ostvariti zbog ne mogućnosti sudaca da putuju. Suci  su nam iz Češke, Engleske, Italije i Hrvatske - dodala je Marina Mihelčić.

Natjecanje počinje sutra u subotu 27. ožujka u 10 sati sa svečanim otvorenjem u LO-RI . Samo natjecanje počinje u 10,30 i traje do oko 18 sati. U nedjelju natjecanje ponovo počinje u 10 sati i navečer oko 18 je svečano proglašenje pobjednika. Svi dobivaju diplome, a najbolji i medalje i nagrade.

Uz to su priredili i natjecanje u najboljoj fotografiji, za koju svi glasaju na našem facebooku.

Link na kojem se može sve pratiti besplatno je:  https://dance-tournaments.com