Ispiši ovu stranicu
Subota, 13 Veljača 2021 18:24

S kompletnom igračkom postavom NK Graničar krenuo s pripremama

Ocijeni sadržaj
(7 glasova)

RUKOVODSTVO KLUBA IZ ZAGRAĐA POSTAVILO CILJ PRI VRHU TABLICE 1. ŽNL -

ZAGRAĐE - Konačno dočekavši popuštanje epidemioloških mjera da se mogu održavati sportska natjecanja i na nižim razinama, rukovodstvo NK Graničar iz Zagrađa odmah je krenulo s pozivima igračima i organiziralo pripreme i treninge. Okupili su se na svom igralištu i klupskim prostorijama koje su u međuvremenu uredili dok je bila stanka. S pripremama su krenuli s kompletnom igračkom postavom od 20 igrača, a još im se u tijeku par dana priključuju dvojica igrača.IMG 5967

Na početku priprema okupljene je pozdravio predsjednik kluba Franjo Štimac, koji je obećao dobro praćenje i logistiku koju će osigurati uprava kluba, uz želju da se u ovom proljetnom dijelu nađu u vrhu, među pet klubova.

Dopredsjednik kluba Bruno Horvat istakao je da su u međuvremenu uredili igralište, obojali ograde, golove, nove mreže, a da se radilo i na zgradi kluba. Uređena je i kantina kluba za druženje prije i nakon treninga. Upravo veliki broj okupljenih na prvom treningu priprema, kaže Horvat, izaziva kod svih zadovoljstvo i nadu da će ovaj proljetni dio prvenstva za njih biti dobar. I završnica jesenskog dijela za njih je bila dobra jer su pobijedili u zadnjih pet utakmica. Posebno se zahvalio na potpori od grada Pleternice uz koju će ostvariti svoj zadani cilj da dobiju rasvjetu na igralištu, dio opreme mi stupovi su već stigli, jer će im to omogućiti treninge po ljetu u večernjim satima, a i noćne utakmice, posebno turnire  koju su vrlo popularni i privlače veliki broj ekipa i gledatelja.IMG 5969

Svoje zadovoljstvo izrekao je i trener seniorske momčadi Hrvoje Ančurovski, zbog dobrog stanja u klubu i odziva igrača. Zadovoljan je i pojačanjima jer su stigli novi igrači Marin Markota, Vinko Ančurovski i Marko Aračić. Planiraju odraditi 25 pripremnih treninga. Da sačuvaju teren i travu koja je jako vlažna, treninge će održavati na pomoćnom igralištu, a glavno igralište čuvaju za tri pripremne utakmice koje su dogovorene sa NK Dinamo iz Rajsavca, NK Kuzmicom i NK Kaptolom.

Trener juniora Mateo Bošnjak će uskoro krenuti s pripremama juniora i mlađih kategorija nogometaša, kojih također ima u nešto većem broju.