Ispiši ovu stranicu
Petak, 31 Srpanj 2020 10:49

Započele pripreme u NK Zagrađe s novim pojačanjima

Ocijeni sadržaj
(12 glasova)

ZAGRAĐE - Službena prozivka i početak priprema nogometnog kluba Graničar iz Zagrađa počela su proteklog vikenda sa tridesetak prisutnih igrača te je predstavljen novi trener prve momčadi kluba Hrvoje Ančurovski. Na početku priprema predstavljena su i novo pristigla pojačanja za nadolazeće prvenstvo.

Sve nazočne je pozdravio i zaželio puno sreće predsjednik kluba Franjo Štimac, a na početku priprema obratio se i dopredsjednik kluba Bruno Horvat koja je rekao da je klub podmladio trenerski kadar te istaknuo želju i ambiciju kluba da bude u gornjem dijelu ljestvice.

8

 

Povodom nastavka prvenstva klub je uredio prostor igrališta i oko njega u vidu postavljanja zaštitnih mreža i farbanja ograde i kučica. Nabavljena je nova kosilica uz pomoć Grada Pleternice i Požeško-slavonske županije. Do kraja godine u planu je i postavljanje rasvjete u suradnji sa Gradom Pleternicom. NK „Graničar“ Zagrađe biti će nositelj obnove Šokačkog sijela čim se želi obogatiti društveni i kulturni život toga kraja.

Trener Ančurovski kojemu je pomoćnik iskusni Karlo Srdarević, koordinator stručnog dijela kluba, zahvalio je upravi Graničara na ukazanom povjerenju te je predstavio i pet pojačanja, a to su Filip Tomašević i Renato Štefančić iz Frkljevaca, Renato Matić iz Požege, Valentin Vidović iz Jakšića i Antun Rukavina iz Zagrađa.11

Održani su i prvi treninzi a uskoro će uslijediti nekoliko pripremnih utakmica.