Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 10 Veljača 2020 13:06

Počele proljetne pripreme u Zagrađu s tri nova pojačanja

Ocijeni sadržaj
(10 glasova)

ODRŽANA GODIŠNJA SKUPŠTINA NK GRANIČAR ZAGRAĐE - 

ZAGRAĐE - U sklopu početka priprema odrađena je Redovna godišnja Skupština NK „Graničar“ Zagrađe na kojoj je bio prezentiran rad kluba u protekloj 2019. godini te je usvojen i plan rada za 2020. godinu. U programu je naglašeno da će klub osim natjecanja u 1. ŽNL ligi PSŽ gdje će se boriti za vrh iste odraditi i nekoliko tradicionalnih zabava, malonogometni turnir te jednu humanitarnu akciju. U narednom periodu Uprava kluba će aktivno raditi da se na igralištu postavi rasvjeta, klupe te dodatno uredi objekt. Po završetku skupštine nastavljeno je druženje uz večeru i zabavu.

Nk Zagrađe 1Ove nedjelje u Zagrađu su počele i pripreme u matičnom klubu NK „Graničar“ Zagrađe. Na prvom okupljanju i prozivci igrača, njih dvadeset se odazvalo treningu dok će se ostatak igrača priključiti idući tjedan zbog poslovnih obaveza. U nastavku sezone došla su tri nova pojačanja.
Iz NK „Sulkovaca“ došao je Tihomir Živanović iskusni veznjak dobrog driblinga koji će učvrstit i ovako jaku veznu liniju kluba. Drugo pojačanje dolazi iz NK „Slavije“ Pleternica, gdje se u redove matičnog kluba konačno vratio i Josip Petković, također vezni igrač koji će itekako biti od velike pomoći u sredini terena. Još jedan povratnik je Željko Jagodić koji se vratio u klub nakon kratke pauze. Prelazni rok još uvijek traje tako da su moguća još neka pojačanja uz već postojeći kvalitetan igrački kadar.

Na prvom okupljanju nakon zimske stanke sve okupljene igrače ispred Uprave kluba pozdravili su dopredsjednik Bruno Horvat i Karlo Srdarević, dok je trener Josip Mijatović igračima prezentirao rad i aktivnosti za vrijeme priprema. Nk Zagrađe 8

Nakon pozdravih riječi i kratkih uputa o budućem radu  igrači su odradili zajedno prvi trening.