Ispiši ovu stranicu
Utorak, 10 Prosinac 2019 15:05

Stariji pioniri NK Slavonije na prijemu kod gradonačelnika Puljašića

Ocijeni sadržaj
(9 glasova)

POŽEGA - Stariji pioniri NK Slavonije, mladi nogometaši 2005. i 2006. godišta, sa svojim trenerom Goranom Jurkovićem i voditeljem škole nogometa NK Slavonije Krešimirom Brkićem, bili su gosti gradonačelnika Darka Puljašića. Naime, sportaši su ostvarili izvrstan uspjeh na natjecanju Kvalitetne lige mladeži u Osijeku na kojemu im je odlučio čestitati gradonačelnik Puljašić.

- Ovo je jedna generacija za koju možemo reći da je kralježnica NK Slavonije, a nadam se da će netko od vas dogurati i do puno ozbiljnijih klubova. Nogomet u Požegi ima dugu povijest i drago mi je da smo se uspjeli u posljednjih nekoliko godina bolje organizirati što je rezultiralo vašim postizanjem ovih izvrsnih rezultata. Grad Požega će s upravom NK Slavonije i s vašim trenerima raditi na tome da poboljšamo uvjete, a pripremamo se i za jedan veliki projekt izgradnje stadiona. – poručio je gradonačelnik Puljašić.

Ispred Škole nogometa NK Slavonije gradonačelniku se na prijemu zahvalio njezin voditelj Krešimir Brkić koji je tom prigodom čestitao i igračima te treneru na svemu što su postigli. Ekipu starijih pionira čine igrači 2005. i 2006. godišta, a većina njih trenira dugi niz godina.

- Od ljeta su dečki imali osamdesetak treninga, 13 prvenstvenih utakmica, 4 selekcije u 2006. godištu te 4 utakmice Kupa. U tom razdoblju su ostvarili 10 pobjeda, 3 neriješene utakmice i jedan poraz, a osvojili su i Županijski kup. Na treninzima su redoviti što je vrlo pohvalno, a imamo i veliku potporu Kluba kada su u pitanju tereni i oprema. – rekao je tener Jurković.

Galerija slika