Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 02 Rujan 2019 10:02

Bučani ponovno uvjerljivi, golijada u Čaglinu

Ocijeni sadržaj
(5 glasova)

ODIGRANE UTAKMICE DRUGOG KOLA 1. ŽNL - 

U subotu je odigran samo jedan susret 2. kola Požeško-slavonske 1. ŽNL u kojem su Dinamo i Croatia u Rajsavcu podijelili bodove, pa je za nedjelju ostao vrlo zanimljiv program. Subotnji remi ostao je i jedini u ovom kolu, u 3 nedjeljna susreta slavili su domaćini, a iz tri dvoboja kao pobjednici su izašli gosti.

DINAMO – CROATIA 2:2

Domaći Dinamo poveo je u 5. minuti golom Ivana Glavaša, a u 17. minuti za 2:0 zabija Jakić, domaći su imali prednost od 2:0 sve do 31. minute kada zabija raspoloženi Rudar svoj prvi pogodak, te drugi pogodak zabija u 64. minuti za  izjednačenje od 2:2.

-Rano povedemo 2:0, imamo utakmicu pod kontrolom i onda napravimo par grešaka i dobijemo gol. Drugo poluvreme je bilo otvoreno s obje strane gdje je gost zabio gol, a mi iz svojih prilika nismo. Čestitam svojim dečkima kao i gostu na borbenoj i fer utakmici – izjavio je Ivica Bašković, trener Dinama.

BSK BUK – CROATIA D. O. 4:0

BUK uvjerljivo je pobijedio Croatiu rezultatom 4:0. Za domaće dva pogotka zabio je trener Jakovljević u 1. i 37. minuti utakmice, a po jedan gol zabili su Tvrdy u 37. minuti i  Podobnik u 39. minuti tako da je BUK utakmicu riješio već u prvom poluvremenu.

–  Čestitam gostima stvarno na fer i korektnoj utakmici, kako u prvom kolu tako i u ovom otvaramo fantastično utakmicu i vodimo 2:0 u prvih 10 minuta, da bi kasnije malo usporili tempo jer je danas bilo izuzetno teško igrati po ovom vremenu. Čestitam i svojim igračima na odličnom pristupu – izjava je Josipa Jakovljevića, trenera BSK-a.

GRANIČAR Z. – SLOGA 2:0

U Zagrađu vrlo zanimljiv dvoboj domaćeg Graničara i Sloge iz Trenkova koja je stigla osokoljena uvjerljivom pobjedom u prvom kolu. Graničar je pokazao ono što se i ranije znalo, u njegovoj svlačionici stanuje vrlo kvalitetna ekipa, a u njenog vođu polako ali sigurno izrasta Marko Aračić koji je još jednom odigrao sjajnu utakmicu i s dva pogotka osigurao Graničaru tri boda koja gosti nisu uspjeli ugroziti niti nakon što je domaćin ostao s igračem manje.

– Super predstava moje ekipe! Znali smo da je ekipa Sloge puna odličnih individualaca pa smo se prethodni tjedan temeljito pripremali za to. Moji vrijedni dečki znaju da svaki bod treba krvavo zaraditi i u tom tempu nastavljamo dalje. Odmah se okrećemo sljedećoj utakmici i dalekom putovanju u D. Obrijež. Čestitam protivniku na odličnoj predstavi – izjava je Josipa Mijatovića, trenera Graničara iz Zagrađa.

OMLADINAC – DOBROVAC 4:3

Kakva utakmica na čaglinskom Tribalju! Nakon sat vremena igre Dobrovac je sve imao u svojim rukama, dva pogotka prednosti i činilo se dobivenu utakmicu, no nisu tako mislili domaći nogometaši. Gosti su prvi poveli golom Merkaša, no vrlo brzo domaćin se vraća, Demše je precizan iz kaznenog udarca, a s iste pozicije je mogao donesti Omladincu vodstvo, no drugi put nije bio uspješan. To gosti kažnjavaju i golovima Poletta i Derenja dolaze do uvjerljivog vodstva. Ipak, domaćin se ne predaje, Josip Obradović zabija dva puta za poravnanje, a onda u sudačkom dodatku Kristijan Lovrić pogađa za potpuni preokret i slavlje domaćih!

– Utakmica puna preokreta, najbolja za gledatelje. 0:1, pa 1:1, pa penal promašimo nakon čega gosti dou na 1:3 i onda se vratimo i pobjedimo 4 3. Gostima čestitam na fer i korektnoj igri, suci korektni. Mojim dečkima svaka čast na preokretu  – izjavio je Tomislav Topalović, trener Omladinca.

HRVATSKI DRAGOVOLJAC – GRANIČAR B. 2:4

Dragovoljac je izgubio na domaćem terenu od Graničara rezultatom 2:4. Graničar je poveo u 4. minuti golom Tomca, ali onda domaćini u 28. minuti izjednačuju golom Karahmeta, a od 31. minute imaju vodstvo od 2:1 pogotkom Belobrajdića, ali onda briljantni Brkić zabija svoj prvi pogodak u 37. minuti, nakon toga precizan je iz kaznenog udarca u 65. minuti, a u 74. minuti zabija svoj treći pogodak za konačni rezultat od 2:4. Tko će kome..

MLADOST – SULKOVCI 1:2

Mladost je izgubila od Sulkovaca rezultatom 1:2. Domaći su poveli u 9. minuti susreta golom Vinkovića i na poluvremenu imaju vodstvo, ali u 70. minuti za goste zabija Valentić, a 5 minuta nakon njega za konačnih 1:2 za goste zabija Keč.

– Opet jedna izuzetno teška utakmica u kojoj je bilo pregršt promašenih šansi, pogotovo s naše strane. Na kraju i sretno i spretno do nova tri boda. Želim pohvaliti cijelu svoju ekipu koja je ostavila srce na terenu te smatram da je baš to bilo ključni faktor. Sezona ide dalje, utakmicu po utakmicu pa kako izađe – rekao nam je Dario Blašković, trener Sulkovaca.

DINAMO V. – PAPUK 1:3

Na domaćem terenu Dinamo je izgubio od Papuka rezultatom 1:3. Papuk je poveo u 6. minuti golom Fore, u 27. minuti zabija Šipura, a u 48. minuti Šubara, za domaće gol je zabio Smojvir u 78. minuti za konačni rezultat od 1:3.

– Čestitam svojoj ekipi na prikazanoj igri i pobjedi u današnjoj utakmici. Mislim da smo bili bolja ekipa od Dinama i da smo zasluženo pobjedili. – kratko je kazao nakon susreta Valentin Raguž, trener Papuka.

Izvor: sportalo.hr

pž 16