Ispiši ovu stranicu
Četvrtak, 09 Srpanj 2020 14:30

Do početka školske godine Sportska dvorana pri požeškoj OŠ Dobriše Cesarića u funkciji

Ocijeni sadržaj
(9 glasova)

POŽEGA - Gradnja Sportske dvorane pri požeškoj Osnovnoj školi Dobriše Cesarića dobro napreduje. Gradonačelnik Darko Puljašić obišao je radove na projektu dogradnje i nadogradnje škole te dogradnje školsko – sportske dvorane OŠ „Dobriša Cesarić. U rujnu prošle godine završena je prva faza radova u kojoj su izgrađene pomoćna dvorana sa svlačionicama, kuhinja, blagovaonica, dvije učionice i prostor za upravu, dok se u ovoj fazi gradi nova dvodjelna dvorana čije se završetak očekuje do početka iduće školske godine.

IMG 2893

- Do današnjeg dana situirano je 7,5 milijuna kuna od ukupno ugovorenih 12,7 milijuna kuna, plus PDV. Prošle godine u kolovozu utrošeno je 870 tisuća kuna, u listopadu 426 tisuća kuna i do danas 1,3 milijuna kuna. Zgrada je u izgradnji, u tijeku je postavljanje stolarije, unutrašnje žbukanje i postavljanje podova, a u rujnu ove godine očekujemo završetak radova kako bi dvorana bila stavljena u funkciju u idućoj školskoj godini - rekao je gradonačelnik Puljašić.

Svoje zadovoljstvo napretkom radova izrazila je i ravnateljica škole Zvjezdana Krip. - Pripremamo se i radujemo 1. rujnu, početku nove školske godine i korištenju nove sportske dvorane. Dio opreme potrebne za dvoranu je stigao, a što nedostaje ćemo pripremiti do početka školske godine – rekla je ravnateljica Zvjezdana Krip.

IMG 2882