Ispiši ovu stranicu
Subota, 03 Travanj 2021 09:01

Ravnatelj Doma zdravlja demantira vijest da je itko otpušten zbog dolaska Darka Puljašića u tu ustanovu

Ocijeni sadržaj
(5 glasova)

POŽEGA -  Nakon medoijske bure koju je izazvala vijest da se u Dom zdravlja Požeško-slavonske županije vraća posrnuli požeški gradonačelnik Darko Puljašić, a da je po riječima predsjednika Upravnog vijeća ove ustanove jedna osoba zbog toga otpuštena, zatražili smo odgovor na točnost toga pitanja. Odgovor smo dobili od ravnatelja Doma zdravlja Marijana Višatickog kojim demantira tu tvrdnju i pojašnjava cijelu situaciju. Njegov odgovor donosimo u cijelosti:       

 - zahvaljujem Vam na vaše cijenjeno pitanje i dostavljam vam odgovore prema vašem upitu kako slijedi:

1)  gospodin Darko Puljašić, dipl. iur. zaposlen je od 01.04.2021. u radni odnos na radno mjesto: rukovoditelja/voditelja Službe sanitetskog prijevoza Doma zdravlja Požeško slavonske županije.

2) zaposlenje je provedeno na temelju zahtjeva gospodina Darka Puljašić, dipl. iur. za povratkom na radno mjesto sukladno prethodno sklopljenim: Ugovoru o radu od 15.srpnja 2010. godine, Aneksa Ugovora o radu od 20. ožujka 2013. i  Sporazumnog raskida radnog odnosa od 08. lipnja 2017. godine te Odluke Upravnog vijeća Doma zdravlja Požeško slavonske županije – Odluke o povratku u radni odnos na neodređeno vrijeme od 26. ožujka 2021. kojom je naloženo vraćanje Darka Puljašić, dipl.iur. na radno mjesto sukladno prethodno preuzetim obvezama Ustanove.

3) u Domu zdravlja Požeško slavonske županije nije otpuštena niti jedna osoba! Posebno naglašavam da najoštrije demantiram lažnu informaciju da je bilo tko otpušten sa ovoga radnog mjesta, a posebno navodna „zaposlenica“!

Budući da nitko nije otpušten iz radnog odnosa ( bilo koje vrste! Određeno i neodređeno vrijeme!!!!) ne vidim mogućnost da „nepostojeća osoba“ tuži Ustanovu.

Uz želju da imate sretne i blagoslovljene Uskrsne blagdane Vama i vašima uz obilje mira i zadovoljstva, želim Sretan Uskrs! S poštovanjem - Ravnatelj Marijan Višaticki dipl.iur.