Ispiši ovu stranicu
Subota, 25 Siječanj 2020 10:18

Predsjednik ŽO HDZ-a Požeško-slavonskog prof. dr. sc. Željko Glavić dao potporu Andreju Plenkoviću za predsjednika HDZ-a

Ocijeni sadržaj
(7 glasova)

POŽEGA - Predsjednik  Županijskog odbora HDZ-a Požeško-slavonske županije prof. dr. sc. Željko Glavić dao je svoju potporu dosadašnjem i budućem predsjedniku HDZ-a Andreju Plenkoviću na skorašnjim unutarstranačkim izborima. Željko Glavić je na dužnost predsjednika ŽO došao u mandatu predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića. Njegovu potporu donosimo u cijelosti: - Kao član Hrvatske demokratske zajednice i predsjednik Županijskog odbora Požeško slavonske županije želim izraziti potporu sadašnjem predsjedniku Hrvatske demokratske zajednice Andreju Plenkoviću za kandidaturu na predstojećim stranačkim izborima za predsjednika stranke u novom mandatu.

Andrej Plenkovic je kao predsjednik stranke u mandatu koji je na isteku dosljedno provodio politiku koju je zacrtao prvi predsjednik dr. Franjo Tuđman, unatoč svim pritiscima i izazovima vjerno je slijedio smjer te politike i zadržao HDZ upravo na toj, izvornoj poziciji. Kao predsjednik Vlade RH postigao je izvanredne rezultate na svim područjima djelovanja izvršne vlasti, u međunarodnoj zajednici osigurao je Hrvatskoj osobito respektabilnu poziciju.

Izbor Andreja Plenkovića za predsjednika stranke i u narednom mandatu izbor je zajedništva, kontinuiteta, razvoja i sigurnosti - stoji u podršci koju potpisuje predsjednik ŽO HDZ Požeško-slavonske županije prof. dr. Željko Glavić.