Ispiši ovu stranicu
Subota, 28 Prosinac 2019 15:49

Predizborni skup kandidatkinje HDZ-a za predsjednicu Kolinde Grabar Kitarović u Pleternici

Ocijeni sadržaj
(13 glasova)

PLETERNICA – Predsjednička kandidatkinja u 2. krugu Izbora za predsjednika RH Kolinda Grabar Kitarović odabrala je Pleternicu za svoj predizborni skup. Tamo je u novoj Multimedijalnog dvorani održala svoj predizborni skup i obratila se okupljenim članovima HDZ-a Požeško-slavonske županije, grada Pleternice i ostalih okolnih općina i gradova. Skup su popratili i članovi KUD Rama iz Pleternice uz ramsku pjesmu na guslama i članovi KUD Orljava iz Pleternice s otpjevanim slavonskim bećarcima.

Predizborni skup uveličali su ministar Josip Aladrović, saborski zastupnik Franjo Lucić, predsjednik ŽO HDZ-a požeško-slavonskog prof. dr. sc. Željko Glavić, predsjednik požeškog HDZ-a i gradonačelnik Darko Puljašić, ostali načelnici i gradonačelnici općina i gradova Požeško-slavonske županije i puna dvorana članova i simpatizera HDZ-a.

Sve nazočne a posebno kandidatkinju Kolindu grabar Kitarović pozdravila je domaćin skupa, pleternička gradonačelnica Antonija Jozić, koja je predstavila i uspjehe grada Pleternice u posljednjih nekoliko godina. Izlaganje je imao i vukovarski gradonačelnik Penava, koji se ukratko osvrnuo na razloge zašto bi trebalo na predstojećim predsjedničkim izborima glasovati za Kolindu Grabar Kitarović. Iznio je i niz problema koje Vukovar ima u izgradnji grada i građenju suživota u gradu heroju.

Na kraju je u motivacijskom govoru Kolinda Grabar Kitarović istakla koje su prednosti njenog izbora u odnosu na protukandidata te dodala da upravo to dijeljenje na njene birače, te birače Miroslava Škore mora stati, jer to su jedni birači koji će birati Hrvatsku koja Zna. Pozvala je birače da izađu svi zajedno 5. siječnja i daju glas bez obzira na sve razlike, razočaranosti i ljutnje, izaberu onu koja okuplja oko jake Hrvatske, za okupljenu i bolju Hrvatsku, za novo i moderno domoljublje 2020. godine.

Galerija slika