Ispiši ovu stranicu
Subota, 23 Studeni 2019 13:53

Lijepu sunčanu subotu iskoristile stranke za prikupljanje potpisa za svoje kandidate

Ocijeni sadržaj
(9 glasova)

POŽEGA–Upravo ovu lijepu i sunčanu subotu, veliki broj ljudi u subotnje dopodne iskoristile su stranke i simpatizeri za prikupljanje potpisa za svoje kandidate. Tako se samo u pješačkoj zoni potpisi prikupljaju na čak sedam štandova. Kako imaju određeni rok za prikupiti po 10 tisuća potpisa svi su izašli na ulicu među građane. nekim većim strankama dovoljan bi bio jedan dan, no oni upravo velikim brojem potpisa i preko zadane granice žele pokazati snagu i ozbiljnost svoga kandidata za predsjednika RH.

Tako je HDZ u gradu Požegi odlučio prikupljati potpise na čak tri štanda. Potpise će prikupljati svaki dan od 9 do 12 sati do kraja zadanog roka. Na štandu za prikupljanje potpisa za kandidaturu predsjednice Kolinde Grabar Kitarović uz volontere zatekli smo i predsjednika GO HDZ-a Požega Darka Puljašića, ali i drugih članova predsjedništva požeškog HDZ-a.

Potpise su prikupljali i na štandu „Jedan od vas“ Dejan Kovač za njegovu kandidaturu za predsjednika, na štandu za Mislava Kolakušića, na štandu Sad ili nikad za Miroslava Škoru, te za predsjednika s karakterom Zorana Milanovića.

Kako bude isticao rok za prikupljanje potpisa vjerojatno će nas i drugi kandidati tražiti naš potpis, no treba znati da osoba može dati samo jedan svoj potpis jednom kandidatu da bi bio važeći. Ako se zbog komfornosti potpišete i ostalim predsjedničkim kandidatima, prilikom kontrole vaš potpis bit će proglašen nevažećim.

Galerija slika