Ispiši ovu stranicu
Petak, 16 Rujan 2022 12:35

Nova pjesma Cecilije "Lijepa naša u srcu" kao novi izričaj na "Zlatnim žicama Slavonije" sada i na singlu

Ocijeni sadržaj
(10 glasova)

Cecilija, najpopularnija pjevačica kontinentalne Hrvatske, objavila je novi singl "Lijepa naša u srcu" -

Radi se o pjesmi domoljubnog karaktera u kojoj Cecilija na zanimljiv i topao način opisuje ljepote, krajeve i običaje naše domovine te s kojom najavljuje svoj 3. studijski album. 

Cecilija promo foto 2022Dugi niz godina Ceciliju nazivaju kraljicom moderne tamburaške glazbe. Promjenom glazbenog izričaja i prelaskom u pop zabavni glazbeni žanr, ova poznata pjevačica i prema mišljenjima gledatelja, omiljena televizijska voditeljica, još jednom je dokazala da posjeduje izniman talent i da njezina popularnost nema granica.

Od Slavonije do Like, od Amerike do Australije, bilo gdje da se pojavi, za njene nastupe traži se karta više i ruše se rekordi posjećenosti,

Kroz svoje, sad već kultne televizijske emisije, s više od 10 godina voditeljskog staža, Cecilija si je osigurala naslov najpopularnije voditeljice i glazbenice, ne samo na području kontinentalne Hrvatske, već i šire.

Prošle godine Cecilija je postigla i zapažen međunarodni uspjeh, osvojila trostruku nagradu na 14. Svjetskom festivalu „Tamburicafest”, i titulu pobjednice festivala.

Ove godine u lipnju povodom CMC-festivala sa pjesmom Galebe također je postigla zapažen uspjeh. Cecilijin prvi album „Maska” u izdanju Hit Recordsa već godinama je jedan od najprodavanijih nosača zvuka. S njime je osvojila brojne nagrade: od Tamburaškog hita godine, šest nominacija za Porin, pa sve do najvrijednijeg priznanja, Zlatne ploče. Drugim albumom "Bolje da se volimo" u izdanju Croatia Recordsa, ne zaostaje za prvim. Sve popularnija i sve traženija, Cecilija za ovu jesen najavljuje nastavak njene izuzetno gledane i popularne tv emisije koju će publika imati priliku pratiti putem zemaljskog signala od 17.rujna 2020 i na nacionalnoj razini.

Također, u pripremi su nove pjesme i brojni koncerti pred mnogobrojnom publikom širom zemlje i dijaspore. Ceciliji se očigledno smiješi još jedna izuzetno uspješna poslovna godina s kojom će potvrditi svoj zvjezdani status.

„Izuzetno me raduje i najvažniji segment svega je, to što su moji nastupi toliko posjećeni i što se uvijek traži karta ili mjesto više, a nerijetko mi se događa da nakon prvog koncerta odmah organizatori traže sljedeći termin za dva ili čak više nastupa na istoj lokaciji.

Danas to polazi za rukom samo najvećim zvijezdama i sretna sam što se zbog toga, na neki način, mogu ubrojiti među njih. To je potvrda da smo na dobrom putu, da ljudi vole i cijene moj rad.

Najveća nagrada mi je kada ispred sebe u publici vidim brojna nasmijana i zadovoljna lica. I to od 7 do 97 godina.

To je ono što me čini sretnom i zadovoljnom i zbog čega volim ovaj posao. Uljepšati nekome dan i staviti mu osmijeh na lice je nešto najljepše. Bez sretne i zadovoljne publike, naše pjesme i nastupi ne bi imali smisla.” - rekla nam je Cecilija i dodala; “Mene i moju publiku povezuje ljubav prema pjesmi, iznimno pozitivna energija i zato smo su vjerni godinama. I ostati ćemo i dalje.”