Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 20 Rujan 2021 08:23

Nakon pola godine rada Anketni upitnik o zadovoljstvu korisnika novom Gradskom knjižnicom Požega

Ocijeni sadržaj
(5 glasova)

POŽEGA - Prošlo je pola godine otkad je Knjižnica korisnicima otvorila vrata novouređenog prostora s novim konceptom rada, novim programima i uslugama. Kako bi mogli nastaviti raditi na daljnjem poboljšanju usluga te što uspješnije ostvarivati svoju ulogu u skladu sa stvarnim potrebama korisnika 21. stoljeća, mišljenja i potrebe građana osobito su važni pa je stoga Gradska knjižnica pripremila anonimni anketni upitnik kojim žele ispitati mišljenje i dojmove korisnika o novoj Knjižnici.98f54faf9046fdca765a237d7de89f78 L

Anketu možeš ispuniti online putem obrasca Anketni upitnik o zadovoljstvu korisnika novom Gradskom knjižnicom Požega ili u tiskanom obliku na Odjelu književnosti te na Znanstvenom i studijskom odjelu Knjižnice.

- Povratne informacije koje ćemo dobiti tvojim ispunjavanjem upitnika poslužit će nam u daljnjem planiranju još bolje i kvalitetnije knjižnične usluge čiji je cilj, prije svega, zadovoljstvo korisnika i svih članova zajednice. – poručuju iz Gradske knjižnice Požega.