Ispiši ovu stranicu
Utorak, 28 Travanj 2020 10:24

Gradska knjižnica Požega ponovno otvorena za korisnike uz sve epidemiološke mjere zaštite

Ocijeni sadržaj
(22 glasova)

POŽEGA - Novim paketom mjera Stožera CZ RH ponovno su otvorene i knjižnice. Gradska knjižnica Požega ponovno je otvorila svoja vrata za sve korisnike ali uz poštivanje svih epidemioloških mjera u radu sa korisnicima i knjigama.  Radno vrijeme knjižnice je ponedjeljkom, srijedom i petkom od 8:00 do 15:00 sati, a utorkom i četvrkom od 12:00 do 19:00 sati.

U prostoru knjižnice može boraviti samo jedan korisnik istovremeno. Prilikom čekanja u redu ispred knjižnice, važno je držati se mjere socijalnog distanciranja. Prilikom ulaska u knjižnicu obavezna je dezinfekcija ruku.

Sve vraćene knjige, nakon razduženja idu u karantenu od 72 sata. Zbog toga neki naslovi neće biti dostupni, premda je informacija u katalogu da su slobodni.

Zakasnina se neće naplaćivati u periodu od 27.04. do 11.05.2020. Molimo korisnike da vrate knjige u tom periodu. Nakon 11.05. zakasnina se ponovno obračunava.

Potičemo korisnike da naruče željene naslove! Potrebno je pregledati naš katalog na: https://katalog.gkpz.hr/, odabrati naslove i poslati nam popis na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Nakon što pripremimo knjige, javit ćemo korisniku mailom kad može doći po njih.