Breadcrumbs

Četvrtak, 03 Studeni 2011 20:31

ZAVRŠIO PROJEKT POVEĆANA ZAPOŠLJIVOST RADNE SNAGE: Na požeškom Veleučilištu dodijeljena uvjerenja polaznicima

Ocijeni sadržaj
(5 glasova)

POŽEGA – Dodjelom uvjerenja polaznicima koji su završili ciklus osposobljavanja u sklopu EU projekta 'Povećana zapošljivost radne snage u Požeško-slavonskoj županiji' održano je završno predstavljanje projekta. Projekt u sklopu IPA IV Regionalni razvoj ljudskih potencijala zajednički je projekt Požeško-slavonske i Koprivničko križevačke županije, a nositelj projekta je Veleučilište u Požegi. Projekt je trajao godinu dana a financiran je sredstvima Europske komisije u iznosu od 108 tisuća eura.

U sklopu projekta polaznici su osposobljavani u programu Vinogradar i podrumar 20 polaznika, Računalni operater 25 polaznika, koji su namijenjeni uglavnom nezaposlenim osobama, te program Voditelj upravljanja projektnim ciklusom 25 polaznika. Polaznici su pohađali ciklus predavanja od 150 sati.

Dekan Veleučilišta u Požegi prof. dr. sc. Ivan Budić pozdravio je sve polaznike, a uvjerenja su im uručili voditelji programa osposobljavanja mr.sc. Katarina Potnik-Galić, mr.sc. Kristian Đokić i dipl. ing Josip Mesić, dok je kratki osvrt na tijek cijelog projekta iznijela dr.sc. Brankica Svitlica.