Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 19 Lipanj 2013 10:42

Snimali dokumentarac o Zlatnom lugu i Požegi

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

POTPISAN UGOVOR O SURADNJI POLJOPRIVREDNE TV S VIJETNAMSKOM TELEVIZIJOM -

EMOVCI DONJI – U prostorima Krčme Zlatni lug prošlog tjedna potpisan je ugovor o suradnji Poljoprivredne TV i Vijetnamske televizije 3 NTV. Ugovorom se predviđa razmjena televizijskih emisija s tematikom poljoprivrede, ruralnog razvoja i gastronomije, a potpisali su ga Mihael Pandžić direktor Poljoprivredne TV i Loung Minh Duc, zamjenik direktora 3 NTV.IMG 2622

 - Kao prvi projekt suradnje snimatelji vijetnamske televizije će za vrijeme boravka u Požegi snimiti dokumentarac o imanju Zlatni lug, Parku prirode Papuk, kutjevačkim podrumima te o kulturi i povijesti Požeške doline, koji će biti prikazan na obje televizije – rekao je Pandžić nakon potpisivanja ugovora. Dokumentarac će imati prilike vidjeti milijunsko gledalište u Vijetnamu, a posebno vijetnamski poljoprivrednici kojima je ova TV postaja i okrenuta, a na Poljoprivrednoj TV moći ćemo pogledati dokumentarne priloge o vijetnamskoj poljoprivredi.

Potpisivanju ugovora potporu su dali zamjenik župana za gospodarstvo Željko Jakopović ističući obitelj Pandžić kao vrijedne članove naše zajednice koji su u poduzetništvu dugo godina, te Mario Pilon, zamjenik gradonačelnika Požege.