Ispiši ovu stranicu
Nedjelja, 12 Rujan 2021 09:23

Policijski službenici PU požeško-slavonske sudjelovali na „Dječjem danu zanimanja“

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

Policijski službenici su  uz prezentaciju opreme i tehnike te vozila sudionicima i posjetiteljima prenijeli kako se postaje policajac -

U subotu u 11. rujna 2021. u poslijepodnevnim satima u  novouređenoj gradskoj šetnici i dijelu središnjeg gradskog Trga bana Jelačića u Pakracu po prvi puta je održan „Dječji dan zanimanja“.
Uz Udruženje obrtnika Pakraca na „Dječjem danu zanimanja“ sudjelovali su  Srednja škola Pakrac, Tehnička škola Daruvar, kao i policijski službenici Policijske uprave požeško-slavonske koji su predstavili  mogućnosti školovanja unutar MUP-a.

Djelatnici Policijske uprave požeško-slavonske i Policijske postaje Pakrac, odnosno policijski službenici interventne jedinice policije, temeljne i prometne policije i Ureda načelnika su  uz prezentaciju opreme i tehnike te vozila sudionicima i posjetiteljima prezentirali kako se postaje policajac i koje uvjete zainteresirani moraju ispunjavati.

Uz primarni cilj aktivnosti, tijekom ove manifestacije prezentirani su i ciljevi akcije „Poštujte naše znakove“ te „Manje oružja-manje tragedija“ koju je i ovaj puta podržala gradonačelnica grada Pakrac Anamarija Blažević, kojoj su uručeni prigodni promidžbeni materijali te joj je zahvaljeno  na dosadašnjoj suradnji.