Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 20 Srpanj 2020 11:22

Prijem Željke Ivanović pobjednice natječaja „Volim svoju županiju“

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

POŽEGA - Foto natječaj „Volim svoju županiju“ petu godinu zaredom promovira ljepote hrvatskih krajeva, a velik odaziv prijavljenih fotografija pokazuje sve krajeve Hrvatske očima amaterskih i profesionalnih fotografa. Između gotovo tri tisuće prijavljenih fotografija, najviše je glasova prikupila fotografija iz Požeško-slavonske županije pod nazivom „Slavonska polja“ autorice Željke Ivanović.

Župan Alojz Tomašević ugostio je autoricu pobjedničke fotografije Željku Ivanović, stanovnicu Požeško-slavonske županije te joj čestitao na uspjehu i uručio financijsku potporu kao znak zahvale što je njena fotografija prikaz ljepote naše županije.

„Ova fotografija je dobila najveći broj glasova javnosti na razini Hrvatske, stoga čestitam na tome i zahvaljujem se što prenosite ljepotu naše županije. Ovo je ujedno prezentiranje Požeško-slavonske županije, na fotografiji vidimo „Zlatnu dolinu“ koja nas okružuje, a u tome polju se vidi rad ruku čovjeka koji živi Slavoniji. Čestitam na pobjedi i želim Vam još uspjeha u daljnjem radu i životu. Ova fotografija je ujedno i poziv ljudima da dođu, vide i dožive našu županiju, najljepšu županiju. Želim iskoristiti ovu prigodu da pozovem i ostale sugrađane koji se bave fotografijom da sudjeluju u natječaju, neka ovo bude dokaz da se i sam naziv „Volim svoju županiju“ može kroz jednu fotografiju pokazati. “ – rekao je župan Alojz Tomašević.

„Zahvaljujem se na pozivu i hvala svima koji su mi bili podrška za ovu fotografiju. Fotografija je snimljena između Trapara i Gradca sasvim slučajno, prolazila sam tamo i zastala zabilježiti prizor. Budući za natječaj nisam odmah znala, bila sam obaviještena od strane obitelji da se prijavim te sam se prijavila sa tri fotografije. Uspjela sam uz podršku obitelji, prijatelja i poznanika imati jednu pobjedničku fotografiju. Fotografija je bilo oko tri tisuće i sretna sam što je baš ova fotografija iz Požeško-slavonske županije pobijedila i dobila najviše glasova.“ – rekla je Željka Ivanović.

pszupanija.hr

Galerija slika