Ispiši ovu stranicu
Četvrtak, 10 Travanj 2014 12:07

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Dvije dragovoljne predaje eksplozivnih sredstava

U srijedu, 9. travnja 2014. godine, oko 8.30 sati, u Lipiku, u Ulici Ivana Gorana Kovačića, 43-godišnjak je prilikom čišćenja dvorišne prostorije pronašao manju količinu streljiva koju je predao policijskim službenicima.
Istoga dana, oko 9 sati, na području Pakraca, 69-godišnjak je dragovoljno predao pištolj sa pripadajućim streljivom.
Pozivamo i apeliramo sve građane ukoliko još negdje u svojim domovima čuvaju ili skrivaju oružje ili eksplozivna sredstva da ga bez straha od sankcija prijave policiji s napomenom da sami ne donose oružje i eksplozivna sredstva u policijske postaje već da o svojoj nakani predaje obavijeste na broj telefona 192 nakon čega će policijski službenici u civilu doći na dogovoreno mjesto i preuzeti opasno sredstvo.

Teška krađa provaljivanjem

U vremenskom razdoblju od 2. do 9. travnja 2014. godine, u Badljevini, u Ulici Kralja Tomislava, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u dvorišnu zgradu u vlasništvu 66-godišnjakinje prilikom čega je otuđio razni električni alat.
Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Prometna nesreća s materijalnom štetom

U srijedu, 9. travnja 2014. godine, oko 13.30 sati, u Pakracu, u Ulici Pilanski put, 28-godišnji vozač koji je upravljao teretnim automobilom marke „Iveco“, daruvarskih registarskih oznaka u kojem se nalazio nepravilno raspoređen teret obilazio je nepropisno parkirani osobni automobil marke „Volkswagen“, daruvarskih registarskih oznaka a kojeg je prethodno parkirala 43-godišnjakinja. Tom prilikom došlo je do izvrtanja tereta iz tovarnog prostora teretnog automobila na parkirani osobni automobil. Protiv 28-godišnjaka i 43-godišnjakinje slijedi optužni prijedlog.