Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 07 Travanj 2014 09:31

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Od starice ukrali trimer i posuđe
U razdoblju od 1. studenoga 2013. godine do 3. travnja 2014. godine u Lipiku u Ulici Ivana Mažuranića nepoznati počinitelj (ili više njih) provalio je u obiteljsku kuću 82-godišnjakinje te iz nje otuđio trimer i posuđe. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem.

Maloljetnik iza ponoći u alkoholiziranom stanju i tučnjavi
U nedjelju, 6. travnja 2014. godine 35 minuta nakon ponoći u Pleternici u Ulici Ivana Šveara na nogostupu verbalno i tjelesno su se sukobile dvije muške osobe pod utjecajem alkohola starosti 16 (1,10 g/kg) i 22 (2,03 g/kg) godine. Budući da je prijetila opasnost da će nastaviti s narušavanjem javnog reda i mira obojica su smještena u posebne prostorije policije do otrežnjenja i protiv njih slijedi optužni prijedlog.

Zlouporaba opojne droge
U subotu, 5. travnja 2014. godine oko 19.50 sati u Velikoj u Hrvatskih branitelja ulici policijski službenici su kod 22-godišnjaka pronašli manju količinu opojne droge cannabis marihuane zbog čega protiv njega slijedi prekršajna prijava.

Udarila u "Audi" i napustila mjesto događaja
U subotu, 5. travnja 2014. godine oko 19.30 sati na parkiralištu trgovačkog centra u Požegi u Ulici Pavla Radića 57-godišnja vozačica osobnog automobila marke „Mercedes“, požeških registarskih oznaka, uslijed nepropisne vožnje unazad vozilom je oštetila parkirani „Audi“ i potom napustila mjesto prometne nesreće. Policijski službenici su je pronašli i protiv nje slijedi prekršajna prijava.