Ispiši ovu stranicu
Četvrtak, 20 Veljača 2014 14:29

S kamionom sletio u kanal

Ocijeni sadržaj
(5 glasova)

U srijedu, 19. veljače 2014. godine, oko 14.15 sati, između Pakraca i Omanovca, 52-godišnji vozač koji je upravljao skupom vozila-teretnim automobilom marke „Daf“, bosanskohercegovačkih registarskih oznaka, a kojemu je bilo pridodano priključno vozilo, prije započinjanja vožnje nije utvrdio je li priključno vozilo propisno priključeno te je dolaskom do oštrog zavoja došlo do odvajanja uređaja za spajanje vučnog i priključnog vozila a potom i do slijetanja priključnog vozila u kanal. Protiv 52-godišnjeg vozača slijedi obavezni prekršajni nalog.
Također se tijekom jučerašnjeg dana dogodila jedna prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi, u ulici Jurja Križanića te jedan bijeg s mjesta prometne nesreće u Požegi, u Orljavskoj ulici.

Dva narušavanja javnog reda i mira

U srijedu, 19. veljače 2014. godine, oko 21.20 sati, u Pakracu, u Ulici Braće Radića, u ugostiteljskom objektu, došlo je do verbalnog i tjelesnog sukoba između 37-godišnjaka (1,17 g/kg), 38-godišnjaka (0,79 g/kg) i dva 41-godišnjaka (od kojih je kod jednog izmjerena prisutnost alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,34 g/kg, dok je drugi napustio mjesto događaja prije dolaska policijskih službenika). Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, 37-godišnjak i 41-godišnjak su smješteni u posebnu prostoriju policije te protiv njih i drugog 41-godišnjaka slijedi optužni prijedlog, dok protiv 37-godišnje djelatnice ugostiteljskog objekta slijedi obavezni prekršajni nalog jer je davala alkoholno piće već pijanoj osobi.

U srijedu, 19. veljače 2014. godine, oko 9 sati, u mjestu Vetovo, u Zagrebačkoj ulici, 35-godišnjak koji je bio pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,05 g/kg je narušavao javni red i mir na način da je drvenim štapom udarao po prometnom znaku te rukama zaustavljao vozila i pješake. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 35-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Dovršeno kriminalističko istraživanje

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 30-godišnjakom sa područja općine Požega utvrđene su osnovane sumnje da je u utorak 11. veljače 2014. godine, u Požegi u ulici Matije Gupca iz ureda firme iskoristio nepažnju 58-godišnje zaposlenice te iz ureda otuđio nekoliko tisuća kuna, a istoga dana, u istome vremenu, iz nedovršenog dijela iste zgrade otuđio kutiju u kojoj su se nalazili ventili za radijatore i regulatori od plinskih bojlera u vlasništvu 65-godišnjaka. Slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.