Ispiši ovu stranicu
Subota, 21 Rujan 2013 12:08

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Pronalazak neeksplodiranih ubojitih sredstava

Jučer oko 13.55 sati u Lipiku, Brekinska, 49-godišnjak je prilikom čišćenja bunara pronašao minobacačku granatu neutvrđene starosti. Granata je izuzeta od strane policijskog službenika za protueksplozijsku zaštitu i bit će naknadno uništena.

Narušavanje javnog reda i mira

Istog dana u vremenu od 18.15 do 18.35 sati u mjestu Poljana, u Ulici Antunovačka, u ugostiteljskom objektu, 34-godišnjak je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,65 g/kg bez povoda razbio staklo na ulaznim vratima nakon čega je glasno vikao i vrijeđao 49-godišnju vlasnicu koja ga je potom tjelesno napala. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 34-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega i 49-godišnjakinje slijedi optužni prijedlog, dok protiv 26-godišnje djelatnice lokala slijedi obavezni prekršajni nalog budući da je 34-godišnjaku posluživala alkoholna pića iako je već bio u vidno alkoholiziranom stanju.

Prometna problematika

Istog dana dogodila su se dva bijega s mjesta prometne nesreće, prvi se dogodio oko 7.40 sati na D-51 između mjesta Eminovci i  Svetinja, a drugi u vremenu od 7 do 19 sati u Požegi u Ulici Kamenita vrata.