Ispiši ovu stranicu
Petak, 23 Kolovoz 2013 11:58

Akcija nadzora brzine na cestama

Ocijeni sadržaj
(5 glasova)

U razdoblju od 19. do 25. kolovoza na području PU požeško-slavonske provodi se preventivno-represivna akcija usmjerena na nadzor brzine kretanja vozila u prometu.

Pojačani nadzor brzine kretanja vozila odvija se na više nadzornih mjesta na cestama naše Županije.

U petak 23. kolovoza brzina će se kontrolirati na sljedećim lokacijama:

Pakrac – Lipik

Omanovac - Badljevina

Pakrac – Kusonje

Požega – Pleternica

Pleternica - Bilice

Narušavao javni red i mir -

U četvrtak, 22. kolovoza 2013. godine oko 11.55 sati u Požegi u Ulici Filipa Potrebice u prostorijama Centra za socijalnu skrb 49-godišnjak s područja Požege (2,84 g/kg) glasno je vikao i galamio i na taj način narušavao javni red i mir. Budući da je prijetila opasnost da će nastaviti sa činjenjem prekršaja smješten je u posebnu prostoriju policije do otrežnjenja i protiv njega slijedi optužni prijedlog.  

Prometna nesreća s materijalnom štetom -

U četvrtak, 22. kolovoza 2013. godine oko 14.05 sati u Požegi u Ulici Industrijskoj na parkiralištu trgovačkog centra dogodila se prometna nesreća između dva osobna automobila. Protiv 45-godišnje vozačice osobnog automobila marke „audi“, švicarskih registarskih oznaka, koja je nepropisno se uključujući u promet uzrokovala ovu prometnu nesreću slijedi obavezni prekršajni nalog.

Još jednom upozoravamo vozače da se pridržavaju prometnih propisa, a posebice da prilagode brzinu kretanja stanju i uvjetima na kolniku.