Ispiši ovu stranicu
Subota, 18 Ožujak 2023 09:55

Dogodile su se tri prometne nesreće, bilježimo jedan bijeg vozača i jedna osoba ozlijeđena

Ocijeni sadržaj
(14 glasova)

U prometnoj nesreći 28-godišnjakinja je lakše ozlijeđena, a protiv 50-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama  -

U petak 17. ožujka 2023. oko 15.30 sati u mjestu Eminovci u Vukovarskoj ulici, 50-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, zbog neprilagođene brzine udario je prednjim desnim dijelom svoga vozila u zadnji lijevi dio osobnog automobila marke „Ford“, požeških registarskih oznaka, a koji je zaustavila 28-godišnjakinja zbog zaustavljenih vozila ispred sebe.

U prometnoj nesreći 28-godišnjakinja je lakše ozlijeđena, a protiv 50-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.


Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodile su se i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom u Požegi u Zrinskoj ulici i mjestu Eminovci te bijeg s mjesta prometne nesreće u Požegi u Ulici svetog Josipa.