Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 20 Veljača 2023 09:56

Pritvoren dvojac osumnjičen za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama te omogućavanje trošenja droga

Ocijeni sadržaj
(12 glasova)

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja obojica osumnjičenika su uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku -

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Požege kojeg se sumnjiči da je počinio kaznena djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“ i „Omogućavanje trošenja droga“.

IMG 1855Naime, policijski službenici su temeljem naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu pretražili obiteljsku kuću na području Požege u kojoj prebiva 41-godišnjak te pronašli manju količinu kokaina, 243 grama cannabis marihuane i digitalnu vagu.

Nadalje je utvrđeno da je osumnjičenik duži vremenski period na području gradova Požege i Pleternice većem broju osoba prodavao više vrste droga za različite novčane iznose.

Također je temeljem naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu u sklopu navedenog kriminalističkog istraživanja pretražena i obiteljska kuća na području Pleternice u kojoj prebiva 22-godišnjak te je pronađen 64,31 gram marihuane.

Isto tako, 22-godišnjak se kao i prethodno prijavljena osoba duži vremenski period bavio prodajom droge cannabis marihuane s namjerom stjecanja protupravne imovinske koristi te omogućio korištenje prostorija obiteljske kuće konzumentima s područja gradova Požege i Pleternice kako bi konzumirali cannabis marihuanu.IMG 1847

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja obojica osumnjičenika su uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku.