Ispiši ovu stranicu
Subota, 03 Rujan 2022 09:03

Vidno pijan 39-godišnjak iz Požege galamio i udarao konja, vrijeđao policijske službenike pa uhićen i smješten u policiju

Ocijeni sadržaj
(9 glasova)

Dogodila su se dva narušavanja javnog reda i mira -

U petak 2. rujna 2022. oko 20 sati u Požegi u Ulici sv. Florijana, 39-godišnjak je pod vidnim utjecajem alkohola (odbio alkotest) vodio svog konja (mladog konja - ždrijebe) kroz pješačku zonu na kojeg je vikao i galamio te ga udarao, a također je galamio i na prolaznike. Prilikom postupanja 39-godišnjak je omalovažavao i vrijeđao policijske službenike i on je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Požegi, a protiv njega slijedi i optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

U petak 2. rujna 2022. oko 19.15 sati u mjestu Badljevina, 62-godišnjak je verbalno i tjelesno napao 59-godišnjakinju, a koja je držala psa bez nadzora. Protiv 62-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, dok će 59-godišnjakinji biti uručen prekršajni nalog također zbog počinjenog prekršaja iz navedenog zakona.