Ispiši ovu stranicu
Utorak, 23 Studeni 2021 09:59

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(6 glasova)

Provaljeno u vikendicu

U razdoblju od 20. do 22. studenoga 2021., nepoznati počinitelj ( ili više njih) je u mjestu Podgorje provalio u vikend kuću u vlasništvu 70-godišnjaka i otuđio nekoliko boca pića. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata

Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodio se bijeg s mjesta prometne nesreće u Požegi u Dubrovačkoj ulici.

 Narušavao javni red i mir i omalovažavao policijske službenike

U ponedjeljak 22. studenoga 2021. oko 16.15 sati u mjestu Orljavac, 52-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 2,05 promila vikao i galamio u dvorištu, gdje je prilikom postupanja omalovažavao i vrijeđao policijske službenike. 52-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Najava akcije u prometu

U utorak 23. studenoga 2021. policijski službenici će na području Policijske uprave požeško-slavonske provoditi preventivno-represivnu akciju usmjerenu na nadzor brzine kretanja vozila. Uz nadzor brzine provodit će se i nadzor upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola, nepropisno korištenje mobitela tijekom vožnje i nadzor korištenja sigurnosnog pojasa u vozilima, ali i svi ostali prekršaji u prometu.

Upozoravamo sve sudionike u prometu da se pridržavaju prometnih propisa.