Ispiši ovu stranicu
Utorak, 14 Rujan 2021 08:58

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(7 glasova)

Požar na otvorenom prostoru

U ponedjeljak 13. rujna 2021. oko 18 sati između mjesta Omanovac i Badljevina, uz željezničku prugu gdje se vrši izmjena tračnica, na neutvrđeni način je došlo do zapaljenja starih i trulih pragova.

Narušavali javni red i mir

U ponedjeljak 13. rujna 2021. oko 18 sati u Pakracu u Ulici Matije Gupca, 41-godišnjak i 57-godišnjak su se verbalno i tjelesno sukobili zbog čega protiv njih slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Zatečen u prometu za vrijeme dok mu je vozačka dozvola ukinuta i oduzeta

U ponedjeljak 13. rujna 2021. oko 8.50 sati u Lipiku u Ulici Matije Gupca, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 35-godišnjeg vozača koji je upravljao osobnim automobilom za vrijeme dok mu je vozačka dozvola ukinuta i oduzeta zbog negativnih bodova. 35-godišnjak je uhićen te je uz optužni prijedlog priveden u Općinski sud u Bjelovaru - Stalna služba u  Pakracu na provođenje prekršajnog postupka.

Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata

Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodio se bijeg s mjesta prometne nesreće u Požegi u Ulici Franje Thauzyja i prometna nesreća s materijalnom štetom u Pakracu u Ulici Zona male privrede.