Ispiši ovu stranicu
Utorak, 06 Travanj 2021 08:30

44-godišnjaku koji je uz alkohol s odvijačem u rukama lupao i galamio prijava za posjedovanje oružja

Ocijeni sadržaj
(9 glasova)

44-godišnjak koji je 26. ožujka 2021., oko podneva, u Kuzmici ispred trgovačke radnje pod utjecajem alkohola u organizmu od 3,24 promila vikom i galamom, te odvijačem lupao po izlogu trgovačke radnje i time narušavao javni red i mir, a uz to kod sebe nije imao osobnu iskaznicu, bit će prijavljen i za počinjene prekršaje iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjim hrvatskim državljaninom sa područja Kuzmice, (Pleternica), kojeg se sumnjiči da je 26. ožujka, ove godine, oko podneva u Kuzmici, u događaju o kojemu smo ranije izvijestili javnost, pod utjecajem alkohola od 3,24 promila nosio i učinio vidljivo drugim građanima hladno oružje, (odvijač dužine 24 centimetra), kategorije D iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana, a što je kod građana izazvalo uznemirenost.

Protiv njega slijedi optužni prijedlog Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Požegi, zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.