Ispiši ovu stranicu
Petak, 26 Veljača 2021 08:34

Višestruki prekršitelj 21-godišnjak opet vozio teretni Mercedes bez vozačke pa zaradio zadržavanje u policiji i privođenje na Prekršajni sud

Ocijeni sadržaj
(6 glasova)

U prometu zatečen recidivist

U četvrtak 25. veljače 2021. oko 16.25 sati u Požegi u Osječkoj ulici, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zaustavili teretni automobil marke „Mercedes“, zagrebačkih registarskih oznaka, a kojim je prije stjecanja prava na upravljanje upravljao 21-godišnjak. Budući da je on višestruki počinitelj prometnih prekršaja za što je više puta pravomoćno kažnjen oduzeto mu je vozilo. 21-godišnjak   je smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Požegi, a protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata

U četvrtak 25. veljače 2021. oko 18.30 sati u Požegi na raskrižju ulica Vinogradske i sv. Roka, nepoznati vozač koji je upravljao nepoznatim vozilom dolaskom do obilježenog pješačkog prijelaza nije propustio 12-godišnje dijete koje je već stupilo na pješački prijelaz. Tom prilikom došlo je do naleta na pješaka koji je lakše ozlijeđen i koji nije pao na kolnik već je nastavio daljnje kretanje. Nakon prometne nesreće nepoznati vozač i pješak su napustili mjesto događaja. Slijedi daljnje utvrđivanje svih okolnosti navedene prometne nesreće i policijski službenici tragaju za nepoznatim vozačem.

Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodile su se i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom u Požegi u ulicama dr. Vlatka Mačeka i kralja Petra Svačića.