Ispiši ovu stranicu
Subota, 10 Listopad 2020 10:37

Stravično uništena Opel Astra u sudaru s Nissanom Navaro i tri ozlijeđene osobe

Ocijeni sadržaj
(25 glasova)

SKENDEROVCI / JAGUPLIJE - Nešto iza 10,20 sati došto je do teške prometne nesreće na cesti između Brestovca i Skenderovaca, neposredno poslije skretanja za Jaguplije, na otvorenoj cesti s zavojem u lijevo. Došlo je do direktnog sudara Opel Astre daruvarskih registarskih oznaka i Nissan Navara požeških registarskih oznaka. Od siline udara Astra je odletjela u polje a vozač je teško ozlijeđen i prevezen u Opću županijsku bolnicu Požega. Sreća da u Astri nije bilo suvozača jer nebi preživio potpuno uništenje desne strane vozila. Nesreći je vjerojatno kumovala velika brzina budući da se radi o cesti izvan naselja koja je prije tog oštrog zavoja velikom dužinom ravna, ali svakako i nepažnja pri tim većim brzinama vožnje.

IMG 4707

U Nissanu ozlijeđene su dvije ženske osobe koje su također prevezene u OŽB Požega, a i vozač je istakao da se loše osjeća i da osjeća bol u prsima, vjerojatno od pojasa, pa će nakon uviđaja otići na pregled u bolnicu. Vatrogasci DVD Brestovac prvi su stigli na mjesto događaja i pomogli iznijeti osobe iz vozila i pripremiti za transport u bolnicu.

Očevid provode policijski službenici PP Požega i prometovanje tim pravcem je u prekidu, a vozi se obilazno kroz Jaguplije - Skenderovce i u nastavku za Vilić Selo ili Brestovac. O stanju ozlijeđenih izvijestit ćemo po dobivanju više informacija nakon očevida.

IMG 4705