Ispiši ovu stranicu
Utorak, 28 Srpanj 2020 10:54

Pronalazak oružja, prometna nesreća i teška krađa

Ocijeni sadržaj
(6 glasova)

Teška krađa provaljivanjem u Migalovcima

U ponedjeljak 27. srpnja 2020., u mjestu Migalovci (Čaglin), nepoznati počinitelj (ili više njih), provalio je u obiteljsku kuću u vlasništvu 64-godišnjaka. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Teška krađa“.

Oduzimanjem prednosti prolaska do prometne nesreće u Požegi

U ponedjeljak, 27. srpnja 2020., oko 11.15 sati, u Požegi, na raskrižju ulica Osječke i Šokačke ceste, 48-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Chevrolet“, požeških registarskih oznaka, prilikom skretanja ulijevo nije propustio osobni automobil marke „Mitsubishi“ požeških registarskih oznaka, kojim je upravljao 61-godišnjak i koji se kretao iz suprotnog smjera te zadržavao svoj smjer kretanja. Vozaču će biti izdan prekršajni nalog zbog prekršaja nepoštivanja prednosti prolaska.

Prilikom čišćenja tavana pronašla pištolje i streljivo te ih predala policiji

U ponedjeljak 27. srpnja 2020., na području Pakraca, 77-godišnjakinja je prilikom čišćenja tavanskih prostorija obiteljske kuće, u istima pronašla dva pištolja, tri spremnika za iste, te 444 komada streljiva.

Ova savjesna i odgovorna građanaka o tome je izvijestila policijske službenike, koji su navedena ubojita sredstva preuzeli te smjestili u prostorije policije do uništenja.

Pozivamo i ostale građane da ukoliko posjeduju ubojita sredstva slijede navedeni primjer, jer i dalje traje akcija „Manje oružja, manje tragedija“ u sklopu koje građani mogu bez sankcija policiji predati ubojita sredstva.