Ispiši ovu stranicu
Četvrtak, 31 Siječanj 2013 11:26

Šestero ozlijeđeno u silovitom direktnom sudaru

Ocijeni sadržaj
(13 glasova)

OD SILINE UDARCA IZ ŠKODE MOTOR ODLETIO DVADESETAK METARA -

 

DERVIŠAGA – U četvrtak 31. siječnja oko 9,45 sati kod mjesnog groblja u Dervišagi došlo je do prometne nesreće i silovitog direktnog sudara u kojemu su šestero osoba zadobilo teže povrede. Prilikom obilaženja vozilo Škoda Felicia požeških registarskih oznaka, koje se kretalo u pravcu Pleternice direktno se sudarilo sa kombi vozilom Fiat zaštitarske tvrtke iz Slav. Broda koje se kretalo u pravcu Požege. Udarac je bio toliko silovit da je došlo do izlijetanja motora iz Škode koje je završilo dvadesetak metara dalje. Oba vozila su od siline udarca završila u putnim kanalima. Vozač (18) iz Škode i dvoje putnika s teškim ozljedama prevezeni su u OŽB Požega, a vozač i dva suvozača iz kombija su također s ozljedama prevezeni u bolnicu.  

Promet za vrijeme očevida i raščišćavanja je bio u potpunosti zatvoren nekoliko sati. Na intervenciji je djelovalo nekoliko vozila Hitne medicinske pomoći, Javna vatrogasna postrojba grada Požege i DVD Pleternica i Policija.

 

Očevidom je utvrđeno da se 18-godišnji vozač osobnog automobila marke „škoda felicia“, požeških registracijskih oznaka, zbog nepropisnog pretjecanja sudario s teretnim vozilom, slavonskobrodskih registracijskih oznaka, kojim se iz suprotnog smjera kretao 34-godišnji vozač. Oba vozača teško su ozlijeđena, po dvoje putnika iz svakog vozila lakše je ozlijeđeno. Protiv 18-godišnjeg počinitelja slijedi kaznena prijava.

 

 

 

 

 

Galerija slika