Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 01 Srpanj 2020 07:59

Lažno se preko Facebooka predstavio kao bratić, pa mu žurno poslali bonove od 1.900 kn da mu se nađe

Ocijeni sadržaj
(9 glasova)

Dovršena kriminalistička istraživanja

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom s područja Slavonskog Broda kojeg se sumnjiči da je počinio kazneno djelo „Prijevara“ na način da se u prosincu 2019. putem društvene mreže obratio 40-godišnjakinji i 54-godišnjaku s područja Požege te se predstavio kao njihov bratić i zamolio da mu pošalju vrijednosne bonove u iznosu od 1.900,00 kuna što su oni i učinili, a naknadno utvrdili da se osoba lažno predstavila.

Također je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjakom s područja Jakšića koji je u veljači 2020. sa 75-godišnjakinjom s područja Kutjeva dogovorio radove te mu je ona dala novčani iznos od preko tisuću kuna, no on joj se više nije javio niti je vratio novac.

Slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Požar na otvorenom prostoru

U utorak 30. lipnja 2020. oko 14 sati u mjestu Granje, nepoznati počinitelj (ili više njih) je zapalio biljni otpad kojom prilikom se vatra pod utjecajem vjetra proširila na poljoprivredno zemljište u vlasništvu 56-godišnjaka. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem.

Prometna problematika

Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom između dva osobna automobila u Požegi na raskrižju ulica Osječka i Šokačka.