Ispiši ovu stranicu
Utorak, 30 Lipanj 2020 09:29

Vožnjom unatrag oštetio autopraonicu pa nestao, udario u parkirani automobil pa nestao, pijan vozio, odbio alkotest pa završio u policiji

Ocijeni sadržaj
(13 glasova)

Dovršeno kriminalističko istraživanje

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 20-godiišnjakom sa područja Kaptola, kojeg se sumnjiči da je 3. svibnja 2020., u noćnim satima u Pleternici na prostoru samo uslužne auto praonice, upravljajući osobnim automobilom marke „Opel“ požeških registarskih oznaka i to u vrijeme dok mu je izrečena zabrana upravljanja motornim vozilima zbog nepropisne vožnje unatrag udario u opremu praonice (mlaznicu) i oštetio je, a nakon toga napustio mjesto događaja da oštećenom nije ostavio podatke o sebi i vozili s kojim je upravljao. Njemu će biti izdan prekršajni nalog.

 Nepropisnim skretanjem do prometne nesreće

U ponedjeljak 29. lipnja 2020., oko 18 sati, na raskrižju Ulice Svetog Roka i Ulice Tina Ujevića u Požegi, 32-godišnjak koji je upravljao osobnim automobilom marke „Audi“ požeških registarskih oznaka, zbog nepropisnog skretanja udario je u parkirani osobni automobil marke „Ford“, požeških registarskih oznaka u vlasništvu 44-godišnjakinje, a nakon nesreće vozač je napustio mjesto događaja, te je pronađen od strane policijskih službenika i kod istog utvrđena koncentracija alkohola u organizmu od 1.81 promila. Njemu će biti izdan prekršajni nalog.

Upravljao vozilom – odbio ispitivanje na alkoholiziranost – smješten u posebnu prostoriju

U ponedjeljak, 29. lipnja 2020., oko 21 sat, u ulici Njemačkoj u Požegi, policijski službenik je prilikom kontrole prometa zatekao 53-godišnjaka koji je bio pod vidnim utjecajem alkohola upravljao osobnim automobilom požeških registarskih oznaka, a koji je odbio ponuđeno ispitivanje na alkoholiziranost. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja  on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog.