Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 12 Veljača 2020 10:28

Kamionom udario u krov benzinske postaje

Ocijeni sadržaj
(13 glasova)

Dvije prometne nesreće tijekom utorka

U utorak oko 19.30 sati, u ulici Zagrebačkoj u Požegi, na prostoru benzinske postaje, 38-godišnji vozač koji je upravljao teretnim automobilom marke „Volvo“, registarskih oznaka područja Nove Gradiške, s pridodanim priključnim vozilom na kojem je prevozio radni stroj, zbog nepoštivanja zabrane prolaska za vozila određene visine, udario je i oštetio krov na benzinskoj postaji u vlasništvu trgovačkog društva iz Zagreba. Njemu je naplaćena novčana kazna zbog nepoštivanja prometnog znaka.

Također u utorak 11. veljače 2020., u dopodnevnim satima u Kaptolu na Trgu Vilima Korajca, nepoznati je vozač upravljao nepoznatim vozilom i zbog neutvrđenog razloga udario i pri tome oštetio parkirani osobni automobil marke „Volkswagen“ zagrebačkih registarskih oznaka, u vlasništvu pravne osobe s područja Zagreba, te napustio mjesto događaja, a nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao.

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem.Pozivamo građane ukoliko imaju korisnih informacija o ovom događaju kao i ranije evidentiranim događajima, gdje počinitelji nisu pronađeni, da se jave policiji na 192 ili policijskim službenicima na terenu.

Predano streljivo u Požegi

U utorak, 11. veljače 2020., na području Požege, građanin koji je želio ostati anoniman je iskoristio zakonsku mogućnost da bez sankcija preda ubojita sredstva i policijskim službenicima predao dva komada streljiva većeg kalibra, koje je izuzeto i pohranjeno u prostorije policije do uništenja.

Zahvaljujemo se svim građanima koji su do sada prepoznali značaj akcije „Manje oružja, manje tragedija“ i vratili oružje, te građanima koji po pronalasku minsko-eksplozivnih sredstava odmah izvijeste policiju, a sve druge građane pozivamo da slijede njihov primjer, jer i dalje se bez sankcija mogu predati sva ubojita sredstva.

Foto: Ilustracija