Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 26 Lipanj 2019 10:35

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

U Pleternici zatečen 18-godišnjak s marihuanom

U utorak 25. lipnja 2019., oko 13.50 sati, u ulici Vinogradskoj u Pleternici, policijski službenici su zatekli 18-godišnjaka i kod njega pronašli manju količinu opojne droge – marihuane. Protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Prijavljen za prosjačenje u Pakracu

Policijski službenici Policijske postaje Pakrac su u ponedjeljak 24. lipnja 2019., oko 9 sati u Ulici Matije Gupca u Pakracu, zatekli 28-godišnjeg muškarca, državljanina Republike Hrvatske u prosjačenju. Protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Sudar dva „Volkswagena“ zbog nepropisnog polukružnog okretanja

U ponedjeljak 24. lipnja 2019., oko 7.20 sati, u Požegi, na raskrižju ulica Priorljavske i Primorske, 47-godišnjak koji je upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“ požeških registarskih oznaka, prednjim dijelom vozila kojim je upravljao udario je u stražnji dio osobnog automobila marke „Volkswagen“ novogradiških registarskih oznaka kojim je upravljao 44-godišnjak, a koji se nepropisno polukružno okretao na cesti. 44-godišnjaku je naplaćena novčana kazna.

Upravljao za vrijeme dok mu je vozačka oduzeta i pod utjecajem alkohola

U utorak, 25. lipnja 2019., oko 21.15 sati, u mjestu Ribnjaci (Lipik), policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 43-godišnjaka, koji je pod utjecajem alkohola od 1,91 promila i za vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta dok ne obavi liječnički pregled upravljao osobnim automobilom marke „Citroen“, daruvarskih registarskih oznaka. On je smješten u posebnu prostoriju policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja upravljanja pod utjecajem alkohola i za vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta.

Požar na gospodarskoj zgradi u Šeovcima

U ponedjeljak 24. lipnja 2019., oko 9.30 sati, u mjestu Šeovci (Požega), zbog prijenosa topline s peći na kruta goriva, došlo je zapaljenja krovne konstrukcije gospodarske zgrade u kojoj se peć nalazila, a koja je vlasništvu 52-godišnjaka.

Požar je ugašen oko 10.30 sati kada je utvrđeno da je nastupila materijalna šteta.