Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 17 Lipanj 2019 09:54

Prometne nesreće i ugrožavanje javnog prometa za vikend

Ocijeni sadržaj
(10 glasova)

Narušavali javni red i mir u Požegi

U nedjelju, 16. svibnja 2019., oko 20.45 sati, u ulici Jagodnjak u Požegi, na igralištu, 19-godišnjak i 24-godišnjak su narušavali javni red i mir na način da su verbalno napali i vrijeđali 15-godišnjaka, nakon čega se u sukob uključio 43-godišnjak, te je također došlo do verbalnog sukoba i i naguravanja sve trojice počinitelja. Protiv istih slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Požar na otvorenom prostoru

U petak, 14. lipnja 2019., oko 20 sati, u Požegi, u Ulici Hrvatskih branitelja, na neutvrđen način je došlo do požara na zapuštenom poljoprivrednom zemljištu u vlasništvu nepoznatog vlasnika u kojemu je izgorjelo oko 500 kvadratnih metara suhe trave i niskog raslinja.

Prometne nesreće i ugrožavanje javnog prometa

U petak, 14. lipnja 2019., oko 16.50 sati, između mjesta Gradište i Bektež, 61-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „BMW“, osječkih registarskih oznaka, nepropisno je pretjecao osobni automobil kojim je upravljao 32-godišnjak, dok je iz suprotnog smjera naišao teretni automobila marke „MAN“, zagrebačkih registarskih oznaka, s kojim je upravljao 37-godišnjak. Tom prilikom 61-godišnjak je izgubio nadzor te sletio u putni kanal i lakše se ozlijedio. Protiv njega slijedi prekršajni nalog.

U nedjelju, 16. lipnja 2019., oko 5.15 sati, u Požegi, u Ulici kralja Krešimira, 20-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 1,87 promila upravljao osobnim automobilom marke „Honda“, požeških registarskih oznaka, zbog neprilagođene brzine sletio je vozilom s kolnika i udario u parkirani osobni automobil marke „Fiat“, požeških registarskih oznaka, u vlasništvu 26-godišnjaka. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 20-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Tijekom proteklog vikenda na području PU požeško-slavonske su se dogodile i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom i to u mjestu Milivojevci i u Požegi u Ulici Stjepana Radića, dok su dva bijega s mjesta prometne nesreće zabilježena u Lipiku u Ulici Vukovarska avenija i u Požegi na Trgu Svetog Trojstva.