Ispiši ovu stranicu
Utorak, 14 Svibanj 2019 08:58

Dvije prometne nesreće u Požegi

Ocijeni sadržaj
(10 glasova)

Narušavali javni red i mir u Vlatkovcu i Velikoj

U ponedjeljak 13. svibnja 2019., u jutarnjim satima, u mjestu Vlatkovac, 43-godišnjak je ostavio psa bez nadzora, koji je na ulici nasrtao na prolaznike. Oko 13 sati, također u mjestu Vlatkovac, 29-godišnjakinja je javni red i mir narušavala reproducirajući glasnu glazbu, a oko 21.30 sati u Velikoj, u ugostiteljskom objektu 37-godišnjak je tjelesno napao i lakše ozlijedio 66-godišnjaka. Protiv počinitelja slijede optužni prijedlozi Prekršajnom odjelu općinskog suda u Požegi.

Dvije prometne nesreće u Požegi

U ponedjeljak, 13. svibnja 2019., oko 10.15 sati, u ulici Njemačkoj u Požegi, 56-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom marke „Mercedes“, požeških registarskih oznaka, zbog nepropisnog uključivanja u promet udarila je u osobni automobil marke „Volkswagen“ požeških registarskih oznaka kojim je upravljao 46-godišnji vozač. Vozačici će biti izdan prekršajni nalog zbog prekršaja nepropisnog uključivanja u promet.

Istoga dana, oko 15.05 sati, u ulici Dubrovačkoj u Požegi, 41-godišnjak koji je upravljao teretnim automobilom marke „Volkswagen“ požeških registarskih oznaka, kada se zaustavio, otvorio je neoprezno vrata u smjeru kolnika, zbog čega je 49-godišnjakinja koja je upravljala osobnim automobilom marke „Renault“ požeških registarskih oznaka, bila primorana naglo kočiti kako bi izbjegla nalet na teretni automobil, nakon čega je zbog neprilagođene brzine kretanja na njeno vozilo naletjela 44-godišnjakinja, koja je upravljala osobnim automobilom marke „Citroen“ požeških registarskih oznaka. 41-godišnjaku i 44-godišnjakinji će biti izdani prekršajni nalozi.