Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 24 Travanj 2019 12:48

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

Teška krađa provaljivanjem

U razdoblju od 20. do 23. travnja 2019., u mjestu Jakovci (Pakrac), nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u metalno spremište iz kojeg je otuđio akumulator i pretvornik za električnu energiju, dok je sa pripadajućeg stupa otuđio solarnu ploču u vlasništvu 36-godišnjaka. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Grafiti neprihvatljivog sadržaja u Šnjegaviću

U razdoblju od 21. do 24. travnja 2019., u mjestu Šnjegavić (općina Brestovac), nepoznati počinitelj ili više njih je na neožbukanom pročelju obiteljske kuće u vlasništvu 70-godišnjaka ispisao grafit (uz ostalo i natpis „U“). Policijski službenici tragaju za počiniteljem.

Nepropisnim uključivanjem u promet do prometne nesreće u Pakracu

U utorak, 24. travnja 2019., oko 21.20 sati, na Trgu dr. Ivana Šretera, 30-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, daruvarskih registarskih oznaka, prilikom uključivanja u promet, nije propustio sva vozila, zbog čega je udario u autobus marke „Renault“ bjelovarskih registarskih oznaka kojim je upravljao 25-godišnji vozač. Vozaču automobila bit će izdan prekršajni nalog zbog nepropisnog uključivanja u promet.