Ispiši ovu stranicu
Četvrtak, 31 Siječanj 2019 09:14

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Držao psa bez nadzora

U srijedu 30. siječnja 2019., oko 12.35 sati, u mjestu Završje, 67-godišnjak nije držao pod nadzorom svog psa koji je izašao na ulicu a potom i nasrtao na 39-godišnjaka, te je time počinio prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Dvije prometne nesreće s materijalnom štetom u Požegi

U srijedu, 30. siječnja 2019., oko 17.25 sati, u Požegi, u Ulici Vjekoslava Babukića, 55-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“ požeških registarskih oznaka i zbog nepropisnog kretanja kolnikom sletio s istog i udario dva zaštitna stupa u vlasništvu škole, nakon čega je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao. Policijski službenici su ga naknadno pronašli i bit će mu izdan prekršajni nalog zbog nepropisnog kretanja kolnikom i napuštanja mjesta događaja.

Istoga dana oko 17.30 sati u Ulici Pavla Radića u Požegi, 20-godišnjakinja koja je upravljala osobnim automobilom marke „Renault“ požeških registarskih oznaka zbog neprilagođene brzine vozilom je prešla u suprotni prometni trak, gdje je udarila u osobni automobil marke „Opel“ požeških registarskih oznaka kojim je upravljala 41-godišnjakinja. Njoj će biti izdan prekršajni nalog zbog vožnje neprilagođenom brzinom.

Počinio više prometnih prekršaja u Dobrovcu

U srijedu, 30. siječnja 2019., oko 17.05 sati, u mjestu Dobrovac, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 53-godišnjaka koji je od ranije evidentiran kao počinitelj prekršaja i koji je pod utjecajem alkohola od 2,59 promila i za vrijeme dok mu je vozačka dozvola istekla, upravljao neregistriranim i neosiguranim traktorom marke „Ursus“. On je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog opisanih prekršaja.