Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 28 Lipanj 2017 14:17

Topa predstavlja i svoj prvi službeni remix za domaćeg izvođača

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

NAKON POTPISIVANJA UGOVORA S IZDAVAČKOM KUĆOM AQUARIUS RECORDS - 

POŽEGA - Požeški glazbenik, DJ i producent Mladen Topić Topa potpisao je ugovor s jednom od vodećih izdavačkih kuća u Hrvatskoj Aquarius Records. Radi se o EPu sa četiri singla i Club mix verziji naslovnog singla "Ti, samo ti". Topa se još 2010-te predstavio slušateljima sa singlom "Ovisan" u suradnji s Damjanom i odmah ih osvojio, a novi singl "Ti, samo ti" potvrđuje njegov stil pop s utjecajem house-a, disca i funka. Autor glazbe i teksta je Topa.

Topa 02 by Vladimir MandićNa singlu gostuju vrhunski glazbenici Tin Tonković klavijature i Željko Romić na gitari, Sanela Kovačević prateći vokali, a glavni vokal je Igor Drvenkar (član benda Gea). Pjesma je plesna, funky, pozitivna i vječnu temu ljubavi donosi u klupskom ritmu. Na EP-u su još tri singla "Ona mi je sve" (ft. Damjan), "Volim ljeto" (ft. Igor Drvenkar) i "Kad pada snijeg" (ft. Bojan Aleksovski).

Topa nedugo nakon izlaska EP-a predstavlja i prvi službeni remix za domaćeg izvođača.

Radi se o hitu Songkillersa i Nikole Marjanovića "Nisi tu" i to u dvije verzije "Topa Radio Remix" i dužoj, klupskoj verziji "Topa Club Remix". Ovu baladu Topa je svojim aranžmanom i house ritmom približio klubovima i plesnim podijima.

Sve pjesme možete poslušati na linkovima i kupiti na deezeru i ostalim servisima s glazbom:

https://www.youtube.com/watch?v=8YpTS_RJ-rg&index=1&list=PLspFdl4k4IKE07EcDgvOGRu2vnh0aX1xX
https://www.youtube.com/watch?v=hvwkGjPQoa4