Ispiši ovu stranicu
Utorak, 13 Lipanj 2017 13:57

Nagrađeni svi učenici koji su ostvarili rezultate na natjecanjima

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

OŠ DOBRIŠA CESARIĆ -

POŽEGA - Ove godine učenici OŠ Dobriša Cesarić iz Požege postigli su iznimno dobre i zapažene rezultate, pa su odlukom Učiteljskog vijeća i ravnateljice Zvjezdane Krip, svima koji su ostvarili značajne rezultate dodatno uručena priznanja, pohvalnice i vrijedne nagrade. Učenici su sudjelovali na smotrama, susretima i natjecanjima u organizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje ili Hrvatskog školskog sportskog saveza u šk.g. 2016./2017. Uz učenike nagrađeni su i mentori koji su učenike pripremali i vodili na natjecanja. Nagrade su dobili slijedeći učenici: 

Filip Čutura i Marin Klarić, iz 4. a – za osvojeno 1. mjesto na županijskom natjecanju iz matematike; Lucijan Grgić, 7. c - za osvojeno 1. mjesto na županijskom natjecanju iz matematike; Nina Klarić, 8. a - za osvojeno 3. mjesto na županijskom natjecanju iz matematike i za osvojeno 2. mjesto na županijskom natjecanju iz biologije: Mija Zekić, 7. b - za osvojeno 1. mjesto na županijskom natjecanju iz informatike i za osvojeno 2. mjesto na županijskom natjecanju iz kemije; Nora Pisker, 8. a - za osvojeno 2. mjesto na županijskom natjecanju iz kemije i za osvojeno 1. mjesto na županijskom natjecanju iz biologije; Ivona Halas, 6. c - za osvojeno 1. mjesto na županijskom i uspješno sudjelovanje na državnom natjecanju iz tehničke kulture; 

Toni Smojvir, 8. b - za osvojeno 3. mjesto na županijskom natjecanju iz tehničke kulture; Petra Vukelić i Nika Sabljak, - 5. c, Antonio Perić – 5. b, i Andrija Perić – 5. a - za osvojeno 2. mjesto ekipno na županijskom natjecanju „Sigurno u prometu“; Nora Pisker, 8. a - za osvojeno 3. mjesto na županijskom natjecanju iz fizike; Mija Zekić, 7. b - za osvojeno 1. mjesto na županijskom natjecanju iz geografije; Nika Sabljak i Bruno Pandžić 5. c - za uspješno sudjelovanje na županijskom susretu Lidrano 2017 – radio igra, a rad je predložen za državni susret Lidrano 2017.

Učiteljsko vijeće nagradilo je i najuspješnije sportaše, koji su sudjelovali na državnim natjecanjima: Za osvojeno 2. mjesto na državnom natjecanju u šahu: Tibor Kakuk 8. b, Stjepko Čuljak 8. d, Elena Solina 6. a, Ramona Bilić 6. b, Nora Pisker 8. a, Dječaci – za uspješno sudjelovanje na državnom natjecanju u gimnastici: Jan Letić 8. a, Matija Markanjević 7. b, Matej Bošnjak 8. a, Karlo Merše 8. a, Martin Puntarić 8. a. Djevojčice – za uspješno sudjelovanje na državnom natjecanju u gimnastici: Marta Šipek 3. b, Marta Peharda 2. b, Lorena Kukić 7. c, Teja Čavec 6. c i Reja Tajzler 3. b. Djevojčice – za uspješno sudjelovanje na državnom natjecanju u atletici: Marta Puljić 8. c, Marija Puntarić 7. b, Dora Pernar 5. b. Lorena Kukić 7. c, Leja Novak 8. b, Mija Zekić 7. b, Nora Pisker 8. a, Klara Janček 5. a, Katja Prce 6. c, Franka Šunjo 8. a. Dječaci – za uspješno sudjelovanje na državnom natjecanju u atletici: Robert Zadro 7. a, Fran Abramović 8. a, Luka Radić 8. a, Jan Letić 8. a, Matej Bošnjak 8. a, Ronald Hodak 8. b, Mario Šipek 8. b, Matija Katić 8. c, Luka del Vechio 8. c, Marinko Čugalj 8. d.

Za najsportašicu i najsportaša kroz sve godine školovanja proglašeni su osmaši koji odlaze na dalje školovanje, Nora Pisker i Tibor Kakuk.

Tekst/foto: Vladimir Protić

Galerija slika