Petak, 05 Svibanj 2017 13:05

Aurea Fest tehničke kulture Požega

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

ZAJEDNICA TEHNIČKE KULTURE GRADA POŽEGA -

POŽEGA – Po 2. puta održan je Aurea Fest tehničke kulture u organizaciji Zajednice tehničke kulture grada Požega. U sklopu festivala održalo se i natjecanje Modelarske lige na županijskoj razini.

IMG 2929- Radostan sam što smo evo drugu godinu organizirali Aurea fest i došli u sportsku dvoranu Tomislav Pirc jer imamo veliki broj natjecatelja. Nadam se slijedeće godine osim 3 požeške osnovne škole još škola da napunimo dvoranu – istakao je predsjednik Đuka Pelcl, zahvaljujući Požeško-slavonskoj županiji, gradu Požegi i ZTK grada Osijeka na pomoći u organizaciji.

Natjecatelje je pozdravila pročelnica za društvene djelatnosti županije dr. sc. Vesna Vlašić i dogradonačelnik grada Požega, Darko Puljašić, koji je i otvorio natjecanje mladih tehničara. Najbolje očekuje ljetovanje u centru ZTK u Orahovici uz brojne radionice i tečajeve, dar ZTK grada Osijeka.

U dvorani je postavljena izložba radova i tvorevina udruga u tehničkoj kulturi, izložba učeničkih radova Tehničke škole Požega koji su nagrađeni na sajmovima inovatora, izložba i prezentacija rada Radio kluba CB Sokol i izložba starih motocikala i motora Kluba Oldtimer iz Požege.

Tekst/foto: Vladimir Protić