Utorak, 28 Ožujak 2017 10:05

Odlični rezultati natjecatelja u Italiji

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

PLESNI STUDIO MARINE MIHELČIĆ I PLESNI KLUB BOA -

LIGNANO / ITALIJA - Proteklog vikenda Plesni studio Marine Mihelčić i Plesni klub Boa natjecali su se na prestižnom plesnom natjecanju „World dance trophy“ u talijanskom Lignano Sabbiadoru.

„World dance trophy“ natjecanje je koje traje već 43 godine i okuplja natjecatelje iz cijelog svijeta, a Plesnom studiju Marine Mihelčić koji redovito osvaja nagrade na natjecanjima one nisu izmakle ni ovdje.

U seniorskoj ekipnoj konkurenciji osvojili su 4. mjesto s koreografijom Nataše Ledić „Homeless“, Rea Kovačević i Hana Ledić su osvojile 4. mjesto, juniorke su bile 3. u koreografiji Marine Mihelčić „Aladinova svjetiljka“, dok su najmlađe natjecateljice s koreografijom Marine Mihelčić „Čarlijeva tvornica čokolade“ s dvadeset bodova razlike pobijedile drugoplasiranu ekipu i ostavile još sedam grupa iza sebe.

- Na put su išli i roditelji i natjecatelji, jer smo željeli da roditelji osjete čari ovakvih putovanja. Svi zajedno posjetili smo i Veneciju, družili se i bili jedna velika obitelj tri dana. Pred nama su nova natjecanja i dvije velike predstave U potrazi za Sofijom Prvom za mlađi uzrast i Pa tko je ta Violeta za starijim dobnim skupinama. S malo slika iz prekrasnog Lignana , i plesa na predivnoj plaži, šaljemo tople pozdrave svim Požežanima , u nadi da su svi ponosni na nas – istaknula je Marina Mihelčić.

Tekst: Lana Protić Malbašić Foto Plesni studio Marine Mihelčić