Srijeda, 15 Ožujak 2017 09:11

Zabavljale ih i na noge digle „Očajne Domaćice“

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

GLAZBENICI U ZAGRAĐU PROSLAVILI SVOJU NOVU GODINU KOJU INAČE PROVODE RADNO -

ZAGRAĐE – Već tradicionalno okupljanje glazbenika požeškog kraja, kojima se pridruže i glazbenici susjednih gradova, od Slatine, Našica, Đakova, Slav. Broda, Nove Gradiške, održano je i ove godine u Zagrađu, u dvorani Kod Franje. Glazbenici tako proslave svoju Novu godinu, jer za onu stvarnu uglavnom rade, sviraju na nekom od stotinjak dočeka. Ovom prilikom se oni vesele, pjevaju i plešu, zabavljaju i druže, a za zabavu su si pozvali u goste band znakovitog imena „Očajne Domaćice“, ženski band, koji ih je dobro zabavio i prošle godine. Sada su oni imali priliku slušati, ali i učiniti ono što najviše vole, kada se harmonika ili tambura zakite s kojom novčanicom, pa su tako kitili mladu harmonikašicu i naručivali uglavnom one "najskuplje pjesme".

Uz svečanu večeru i dobru zabavu, koju su „Očajne Domaćice“ dobro vodile, izvele brojne posjetitelje na ples i kolo, ipak su najviše radili mobiteli, jer su svi željeli „fotkati“ se s pjevačicom Andreom i članicama sastava, harmonikašicom, dvije klavijaturistice, bubnjarkom i gitaristicom. 

- Ovo nam je već drugi nastup u ovoj dvorani, a nastupali smo i diljem Hrvatske, priča Andrea, koja je zadovoljna prijemom i veselim gostima. „Očajne Domaćice“ tako su diktirale tempo do kasnih noćnih sati, a glazbenici se konačno dobro proveli, a da nisu morali sami svirati. Organizator je pripremio i bogatu tombolu za sve posjetitelje.

Tekst/foto: Vladimir Protić