Srijeda, 11 Siječanj 2017 14:47

Na samom početku godine, Posegana šalje snažnu poruku singlom “Dovraga sve”

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

NOVI SINGL POŽEŠKE POSEGANE -

POŽEGA – Posegana, mladi bend iz Požege koji se u kratkom razdoblju uspio nametnuti kao jedan od najperspektivnijih tamburaških bendova, predstavlja nam novi singl znakovitog naziva “Dovraga sve”.

Still0109 00008Posegana je bend čiju je karijeru odredila izričito ljubavna tematika pjesama, a publika ih doživljava kao veoma romatnične, pozitivne momke. Unatoč naslovu novog singla, novom pjesmom nastavljaju sigurno koračati tim putem. Naime ono što momci šalju “dovraga” u pjesmi je život bez ljubavi, a snažnim riječima Posegana svima poručuje da čuvaju voljene osobe kao najveće životno blago.

Za novu pjesmu modernog, pop zvuka i odličnog ritma zaslužan je Damjan Pirović koji je napisao glazbu, tekst i aranžman te se pobrinuo za produkciju koja predstavlja stilsku promjenu u zvuku benda. Pjesma je snimljena u Hardwork studiju u Požegi, pod producentskom palicom Damjana Pirovića, dok se za mastering pobrinuo sjajni Ante Akrap.

Still0109 00003Nova pjesma dobila je i napetu video priču pod redateljskom palicom jednog od najboljih mladih redatelja u Hrvatskoj, Darija Lepoglaveca. Spot je od prvog kadra ispunjen snažnom emocijom frontmena Posegane, Ivana Karadže, a odlične uloge su odigrale i mlade glumice Kana Kovač-Mihaljčević i Gracia Škaro.

Požežani su se publici prvi put predstavili pjesmom “Doživotno tvoj” koja je u vrlo kratkom vremenu postala hit i skupila preko 1.500,000 klikova na YouTube-u. Pažnju slušateljstva privukli su i singlovima “Ljubav to smo mi”, “Znaš li da te volim”, “Da uz tebe dišem” i posljednjim “Na Na Na”, kojim su najavili i rad na prvom albumu koji ove godine izlazi u izdanju Croatia Recordsa.

Tekst: A. Protić Foto: youtube screenshot

Medij